DE NIEUWE SPECIALE EDITIE BIC MISS SOLEIL® COLOUR COLLECTION

Wie heeft nog nooit gedroomd van een scheermesje met een vrouwelijk design, dat praktisch en efficiënt is en voor een unieke scheerbeleving zorgt?  In 2017 brengen wij je het antwoord, met de nieuwe BIC® Miss Soleil® Colour Collection.

 

DESIGN, PRAKTISCH EN EFFICIËNT BIC® MISS SOLEIL® COLOUR COLLECTION IS JOUW IDEALE ZOMERMAATJE.

De 3 mesjes zorgen voor een ultraglad scheerresultaat in alle zachtheid, terwijl de dubbele hydraterende strip verrijkt met vitamine E de mesjes nu nog zachter over de huid laat glijden. Het ideale product voor een gladde scheerbeurt en heerlijk zachte benen in een oogwenk! Maar dat is niet alles. Ook het comfortabele handvat met bloemen draagt bij aan een optimale scheerbeurt!

 

FRISSE TINTEN VOOR EEN ZWOELE ZOMER

BIC® Miss Soleil® Colour Collection is uitgevoerd in vier zomerse kleuren. Zo geraak je helemaal in zomerstemming!
Met BIC® Miss Soleil® Colour Collection wordt scheren fun!

 

PRAKTISCHE INFO : 
- pack met 4 BIC® Miss Soleil® Colour Collection scheermesjes
- verkrijgbaar in 4 zomerse kleuren: roos, fushia, violet en geel.
- een erg zachte prijs voor een premium scheermesje: 3,99 € (aanbevolen gemiddelde verkoopprijs)
- gebruikelijke verkooppunten

 

WIST JE DAT?
- Het eerste BIC® scheermesje voor vrouwen, de ‘Twin Lady’, in 1994 gelanceerd werd?
- BIC® heeft een uitgebreid gamma scheermesjes voor vrouwen met 2, 3 en 4 mesjes. BIC® Twin Lady, BIC® Pure 3, BIC® Flexi Lady en het Premium gamma BIC® Soleil®. Eentje voor ieders noden! Je vindt ongetwijfeld een mesje dat bij je past!
- BIC® scheermesjes: perfecte scheerresultaten voor de beste prijs


Met Miss Soleil® Colour Collection wordt scheren fun!

Contacteer ons
Barbara Malengreaux Press officer, Havas Brussels
Barbara Malengreaux Press officer, Havas Brussels
Over BIC

BIC is wereldwijd een van de marktleiders in schrijfwaren, aanstekers en scheermessen. BIC vervaardigt al meer dan 70 jaar producten van hoogwaardige kwaliteit die voor iedereen overal ter wereld toegankelijk zijn. Hierdoor is de BIC Groep uitgegroeid tot een van de meest bekende wereldmerken. BIC verkoopt zijn producten in meer dan 160 landen en realiseerde in 2018 een omzet van € 1949,8 miljoen. BIC is genoteerd op Euronext Parijs en maakt deel uit van de beursindexen SBF120 en CAC MID 60. BIC maakt ook deel uit van de volgende duurzame indexen: : Leadership Level van de CDP (A-) en Leadership Level du module complémentaire Supplier, Euronext Vigeo – Eurozone 120, Euronext Vigeo – Europe 120, FTSE4Good indexes, Ethibel Pioneer en Ethibel Excellence Investment Registers, Ethibel Sustainability Index (ESI) Excellence Europe, Stoxx Global ESG Leaders Index.

Bezoek voor meer info de website van de Groep BIC: www.bicworld.com


BIC