Fans opgelet: de Star Wars™ saga gaat verder...

… en luidt nieuwe limited edition pennen van BIC® in! #limitededitionBic

BIC® lanceert een nieuwe Star Wars™ schrijfwaren collectie. De lijn komt uit ter gelegenheid van de release van de film Rogue One, een spin-off van het verhaal die zich situeert tussen episode 3 en 4.

Voor de echte Star Wars™ fans heeft BIC® een limited edition collectie, met nieuwe graphics en personages uitgebracht. Deze zijn te vinden op populaire producten zoals de 4 Colours®, Tipp-Ex®, Mini Pocket Mouse®, Highlighter®, maar ook op de BIC® Matic®. Het is de eerste keer dat dit vulpotlood een Star Wars™ jasje krijgt.

De schrijfwaren zijn voorzien van de meest legendarische personages: Yoda, Stormtroopers, R2-D2, Darth Vader, Luke Skywalker en een personage dat we nog niet eerder bij BIC® zagen, Chewbacca!

De collectie is te vinden in supermarkten en kantoorboekhandel:

  • BIC® 4 Colours®  Shine STAR WARS™ – €3.49 
  • BIC® 4 Colours®  Black STAR WARS™– €3.49
  • Tipp-Ex® Mini Pocket Mouse® STAR WARS™ – €2.69
  • BIC® Highlighter STAR WARS™ - €3.69
  • BIC® MATIC® STAR WARS™ - €2.99

 

 

 

Contacteer ons
Anke Van De Vliet Press Officer The Netherlands
Barbara Malengreaux Press Officer Belgique/België, Havas Worldwide Brussels
Anke Van De Vliet Press Officer The Netherlands
Barbara Malengreaux Press Officer Belgique/België, Havas Worldwide Brussels
Over BIC

BIC is wereldwijd een van de marktleiders in schrijfwaren, aanstekers en scheermessen. BIC vervaardigt al meer dan 70 jaar producten van hoogwaardige kwaliteit die voor iedereen overal ter wereld toegankelijk zijn. Hierdoor is de BIC Groep uitgegroeid tot een van de meest bekende wereldmerken. BIC verkoopt zijn producten in meer dan 160 landen en realiseerde in 2018 een omzet van € 1949,8 miljoen. BIC is genoteerd op Euronext Parijs en maakt deel uit van de beursindexen SBF120 en CAC MID 60. BIC maakt ook deel uit van de volgende duurzame indexen: : Leadership Level van de CDP (A-) en Leadership Level du module complémentaire Supplier, Euronext Vigeo – Eurozone 120, Euronext Vigeo – Europe 120, FTSE4Good indexes, Ethibel Pioneer en Ethibel Excellence Investment Registers, Ethibel Sustainability Index (ESI) Excellence Europe, Stoxx Global ESG Leaders Index.

Bezoek voor meer info de website van de Groep BIC: www.bicworld.com


BIC